[BGPD]Oglasna tabla
Dec 7, 2014 10:45:44 GMT
Post by Escobar on Dec 7, 2014 10:45:44 GMT
- PRAVILA -
- Vozila -
Premier: za obicne patrole po gradovima. Obicno se koristi ako vas je dvoje u patroli.
Rancher: Samo ako ste sami u patroli.
Sultan: Za detektive.
Crni Premier: Za detektive,nije dozvoljen za obicne patrole.
Swat truck: Samo kad su pljacke,racije,treninzi....
Hpv 1000: Nije dozvoljeno.
Maverick: Ukoliko vam sef ili neki veci rank dozvoli,ako je ne moguc prilaz nekom objektu i snajper tim za pljacke....
S.W.A.T (Vodeni Topovi): Ukoliko se desavaju protesti (neredi u gradu).
- Cinovi(rankovi) -
Za rank ne pitajte! Rank se dobija na osnovu truda koji ulozite za vrijeme patroliranja, sposobnosti da ispratite naredjenja, aktivnosti, normalnosti (pod ovo podrazumjevam ponasanje na TS, te za vreme pljacke/racije/protesta), te moje subjektivne procjene. Na vama je samo da se potrudite i odradite sta vam bude receno, a ja trud umijem da cjenim!
Duzni ste da pustujete veci rank od vaseg!
Duzni ste da slusate veci rank od vaseg! Ovo se narocito odnosi za vreme pljacke! Ukoliko ja ili moji zamjenici nismo tu duzni ste da slusate najveci rank koji je tada online, i on je zaduzen za organizovanje upada!
Duzni ste da slusate lidera/podlidere INT (ovo se narocito odnosi na pljacke). Oni su tu mnogo duze od vas, znaju kako stvari funkcionisu. Ukoliko mi se neko od ovih ljudi pozali na vas bicete kaznjeni!
Duzni ste da pustujete veci rank od vaseg!
Duzni ste da slusate veci rank od vaseg! Ovo se narocito odnosi za vreme pljacke! Ukoliko ja ili moji zamjenici nismo tu duzni ste da slusate najveci rank koji je tada online, i on je zaduzen za organizovanje upada!
Duzni ste da slusate lidera/podlidere INT (ovo se narocito odnosi na pljacke). Oni su tu mnogo duze od vas, znaju kako stvari funkcionisu. Ukoliko mi se neko od ovih ljudi pozali na vas bicete kaznjeni!
- Duznost -
Kada ste na duznosti normal uniform.
Opremu uzmite koju zelite, ali ste duzni da se presvucete nazad u Normal uniform.
Kada ostavite duznost NEMA uzimanja pancira! Koga vidim da offduty ima pancir sledi KAZNA!
Kada ste na duznosti najstrozije vam je zabranjeno da radite civilni posao!
Kada ste na duznosti najstrozije vam je zabranjeno da budete AFK.
Najstorzije vam je zabranjeno da vozite drzavno vozilo kada niste na duznosti!
Opremu uzmite koju zelite, ali ste duzni da se presvucete nazad u Normal uniform.
Kada ostavite duznost NEMA uzimanja pancira! Koga vidim da offduty ima pancir sledi KAZNA!
Kada ste na duznosti najstrozije vam je zabranjeno da radite civilni posao!
Kada ste na duznosti najstrozije vam je zabranjeno da budete AFK.
Najstorzije vam je zabranjeno da vozite drzavno vozilo kada niste na duznosti!