(iOS) Totally Reliable Delivery Service goljufa neomejeno primogems
Feb 7, 2022 14:23:25 GMT
Post by doughcontvagagi on Feb 7, 2022 14:23:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Totally Reliable Delivery Service ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Totally Reliable Delivery Service IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Totally Reliable Delivery Service 2022 version ▞▞▞
Ko sem poskušal dobiti standardno različico, je prišlo do napake in ko sem se naslednji dan vrnil, je pisalo, da sem jo prinesel, vendar ni delovalo. 😕
Draga drobna zgradba, mislim, da je v igri napaka, ki vsakič, ko poskušate igrati multiplayer ali solo, se igra zruši, zato prosim popravite to
Če lahko razvijalci popravite dejstvo, da sploh ne morem vstopiti v igro, bi ocenil višje, vendar kliknem na solo igro in se naloži... to je to, čakal sem 3 ure in še vedno nič, sem na Samsung Galaxy s 9, tako da nimam počasnega telefona, ampak se preprosto ne naloži ... bi ocenil višje, vendar ne, dokler se ne naloži
To je res zabavna igra, vendar obstaja nekaj težav. Tako kot kadar koli sem na drugem otoku in se moram znova zagnati, me iz nekega razloga popelje nazaj na sedež. In še ena stvar je, da se udi mojih likov pokvarijo v vozilih, ko jih izbije. Na splošno je to fantastična in zabavna igra. Priporočeno
Sploh ne morem igrati neumne igre, samo na začetku zmrzne
To je zabavna igra, vendar morate plačati za celotno igro
To je najslabša igra, ki jo ne morem niti igrati za več igralcev, dovolite mi, da se povežem z google play, potem ne morem niti igrati več igralcev
Optimizacija na PC-ju in mobilnih napravah. Oboje je slabo... Optimizirajte igro.. Dobim samo 30 Fps na PC-ju.. Na mobilnih napravah je približno 25 pri najnižjih nastavitvah.
Ta igra je zelo smešna, vendar ni optimizirana in zemljevid je tako majhen, popravite to igro
Igranje je dobro in zabavno, a če ne kupite celotne igre, je igra tako dolgočasna, mislite, da so vsi ljudje bogati, da lahko kupijo celotno igro?
Najboljša izkušnja, vendar želim kupiti celotno igro, a je vseeno ne najdem, je super in če mi lahko pomagate, kje najti celotno igro, mi prosim povejte😉😉😉
Všeč mi je ta igra, ker je najboljša igra vseh časov, vendar imam nekaj težav po posodobitvi 1.3.30, ko igram na spletu, vedno zamuja kontrole. Ima pozen odziv, prosim, popravite to. Na splošno imam nekaj predlogov, da v tej igri nekaj dodam: lahko dodate dnevni cikel, to bi bilo neverjetno in še nekaj dobav v brezplačni igri. Kakorkoli že, ta igra je OP (preveč moči) Upam, da boste odpravili napako/hrošču v prihodnjih posodobitvah in prosim dodajte tiste stvari, ki sem vam jih predlagal. ta igra je najbolj smešna igra
To je spodobna igra, toda splet je absolutna smeti, nima smisla niti vključevati, ko se vse, kar naredi, naloži za nekaj sekund, nato odklopi gostitelja in ti pove, da je gostitelj zapustil.
Igra je čudovita in bi bila zabavna, če bi bile kontrole na kakršen koli način enostavne. Imam majhne prste in jih še vedno ne morem pravilno nadzorovati
Igra je kot najboljša, kot da človek pade na tla, vendar malo zaostaja, zato sovražim, da če lahko to popraviš kot op.
Hej, danes sem jo prenesel, vendar jo moram odstraniti, ker je igra dobra, vendar ne vem, zakaj razvijalec ohranja premium spletni način, saj bo lahko igral samo, če je spletni način brezplačen in bom to igro igral še enkrat ko boste odklenili spletni način.
Totally Reliable Delivery Service شبیهسازی qkv
dobra igra človek, toda ko sem igral prvič, ko jo odprem, je zagozden človek, prosim reši to rešitev drobna konstrukcija, pls
Zaostale in ne zelo dobre kontrole, težko pritisnete vse gumbe in želite polno igro.
リアルケーキメーカー3D シミュレーション jvjd
Ni dobro. dobra igra
IGRA POTREBUJE VELIKO IZBOLJŠAV Z GRAFIKO IN OPTIMIZACIJO
Prosimo, odpravite to težavo, ker ne more delovati
To je lepa antistresna igra, vendar sem razočaran, ker ima zelo majhen zemljevid, 😡😡😠 po katerem se lahko potikamo in je meja in vedno piše, da moraš kupiti celotno igro in toliko je dostavne postaje, ampak lahko uporabite samo 7 ali 10 😡😡
Človek, videl sem to igro na youtubu in v trenutku, ko sem videl igranje, sem se zaljubil vanjo, zdaj jo igram in postal sem odvisen od nje, všeč mi je, nadaljujte z dobrim delom.
Ta igra je zabavna, vendar je težava v tem, da morate kupiti polno različico. zato ne bom porabil svojega denarja za igro
To je najboljša igra, kar sem jo igral na svojem Xboxu in jo igram s svojo sestro, da je tako smešno, ker ko tečejo, jim noge postanejo tako smešne, ker se premikajo tako hitro in skačejo, njihov plen se dvigne, je tako smešno, hvala veliko in ali lahko narediš drugi del te igre, ker je tako smešen in v delu preveč ljubek, prosim, naj letijo, tako smešno bo, hvala, ker si naredil to igro
Popravek prejšnje ocene, ki sem jo naredil, sem rekel, da bom obdržal to oceno 1, dokler ne odpravite težave, da se igra ne zažene zdaj po najnovejši posodobitvi, se lahko igra končno zažene in zdaj dam igri 5 zvezdic, super razvijalci delovnih mest, da slišijo težave in jih odpravijo
Moj sin prenese to igro, vendar se po prenosu prikaže črn zaslon na iMate10 Pro. Nato je poskusil iMate 10, vendar je težava še vedno ista. Vljudno delajte na tem. Zakaj ni podprt v iMate 10 iMate 10 Pro series.
Ta igra mi je bila všeč do nove posodobitve. Obstaja del prilagoditve, ki ga ne najdem. In mesto, na katerem naj bi bil lik v prilagoditvi, je črn navpični pravokotnik. Prav tako nimam pojma, kako se pridružiti svojim prijateljem v novi posodobitvi. Če lahko to popravite, bi z veseljem ocenil 5 zvezdic.
Brez polne različice ne morete skoraj ničesar narediti in morate kupiti polno različico, bolje bi bilo, če bi dobili polno različico brezplačno
Bolje je na Xboxu in PC, verjemite mi. Če želite to igro vzeti s seboj, ne. Še vedno zabavna igra.
Laserska
Čudovito ampak. Multiplayer ni brezplačen, naj bo brezplačen, prosim, ta igra je bila najboljša, prosim ((!!(
Nadzor je....Precej slab. Nisem prepričan, ali priporočam to igro ali ne...Ta igra bi morala dodati ročne kontrole, kot je to storila mobilna igra Human:Fall Flat. Mislim, da bi bila igra boljša, če bi dodali kontrole, podobne igri Fall Flat ...
Ta igra je dobra, vendar ne morem igrati na spletu, prosim za ta problem
neverjetna igra kul fizika, vendar čakam, da dodajo polno različico za igro pass
Zakaj ste ga naredili toliko, da je bilo včasih tudi v redu z večjim zemljevidom, zdaj pa ne
Vrnil sem se, da bi spet igral igro s svojimi prijatelji.... Samo da bi ugotovil, da naj bi se igralni način za več igralcev zdaj kupil..... Res sem užival v tem s prijatelji, ko je bil multi brezplačen..... Bili bi kupi, ampak... Zdi se mi malo preveč
Zelo zabavno je, da lahko v igri počneš, kar hočeš, in opravljaš dostavne službe, če hočeš, edini razlog, zakaj sem dal tri zvezdice, je, ker moraš kupiti celotno igro, ki je 13 dolarjev, samo da je brezplačno, ker ne morem privošči si in moral bom počakati na svoj rojstni dan, da dobim celotno igro, ki je zanič, zato jo prosim pusti brezplačno Želim uživati v celem svetu, ne da bi mi Dumbledore blokiral pot, potem ji bom dal pet zvezdic
Želim nazaj staro različico! Sovražim novo posodobitev in ta velika preobleka, za katero sem plačal, da sem odšel, se je vrnil! SLABA IGRA NE KUPITE NIČ ALI JO V NASLEDNJI POSODOBITVI BOSTE MORALI KUPITI ZNOVA!
Bilo je super, saj ima vse, kar naredi to igro smešno, vendar je njihov zamik, da ko se pridružim svojemu ocvrtemu svetu, moje kontrole zamujajo, na primer pri premikanju ali pritisku gumba za skok, deluje po eni sekundi, popravite, da na moji strani ni težav z omrežjem in ko Gostujem, pridruži se moj prijatelj, prav tako ima isto sekundno zamudo pri kontrolah. Prosimo, popravite, da sem moral odstraniti igro samo zaradi tega razloga, ker ne moremo več uživati, prosim, popravite ta zamik
Težava s hitrostjo sličic in napake
malo je zaostajal, vendar sem zelo užival v tem in helikopterju na nivoju s sodom za plin, vendar ga moram odstraniti, ker je zelo zaostal in zavzame veliko prostora, ampak hvala za to izkušnjo, hvala!
ta igra še vedno ne deluje, dal sem 2 zvezdici, ker se mi je odzvala drobna različica, zdaj se igra še vedno ne nalaga po 1.3v, zdaj lahko pritisnem solo in takrat se prikaže nalagalni zaslon, zdaj se moje igre ustavijo samo zaslon za nalaganje nikoli ne konča upanja, da boste delali na tem
Zakaj mora polna različica stati, je zanič, to bi bila veliko boljša igra, če bi bila polna različica brezplačna
Igra je odlična, vendar zelo zaostaja, čeprav sem dobil snapdragon 870, je zelo moteča. Nekatere izboljšave zmogljivosti bi bile odlične
To je dobra igra, vendar ne moremo raziskati velikega območja
Kontrole zaostajajo kot nore. Naj igra ne bo mogoče igrati.
Totally Reliable Delivery Service உருவகப்படுத்துதல் jbet
Prosim, prosim, odklenite celoten zemljevid brezplačno. Moram raziskati nove stvari. Dolgčas mi je v središču mesta. Moram na snežno goro, prosim, odklenite celoten zemljevid, pls, pls, pls 😭
Ocenjujem 3, ker morate popraviti igro. Všeč mi je, čeprav potrebuje popravek na spletu, je v redu, če ste gostitelj, če pa je vaša oseba, ki se pridruži, je hella lagy, prosim, popravite
Dobra igra, dobro narejena, vendar ne morete narediti veliko, ker je večina zemljevida zaklenjena in zaradi tega plačate 6,00 za igranje igre