(Android/iOS) Burger Shop чит код безкрайни монети
Feb 7, 2022 13:59:08 GMT
Post by doughcontvagagi on Feb 7, 2022 13:59:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код безкрайни монети ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Играх го около месец или до и не го харесвам наистина, защото винаги замръзва на всеки 30 секунди и също не искаше да ми позволи да го играя.
Играта е страхотна но иска пари
Реклами, които показват едно и също нещо. Няма да плащам, защото може да го деинсталирам. Трябва да има реклами във всяка друга игра и да не се показва същата.
Тази игра е страхотна! но отново е доста гадна, когато стигнете до ниво 21 в режим на история. Тя се опитва да ви накара да надстроите приложението за повече и по-добри неща. така че когато натиснете бутона за надграждане, разбирате, че трябва да платите! и след това, ако натиснете, може би по-късно се връщате в главното меню, след което натискате възпроизвеждане и то продължава да се опитва да ви накара да плащате! Ще оценя това приложение с 3 звезди, просто защото буквално не можете да играете повече, освен ако не използвате другите режими, но това са забавни и твърде бавни за мен. 😕Разочароващо!
Това е просто тъпа игра
Дори не мога да отворя приложението. Продължава да се срива, когато се опитам да го играя.
Добре е, но тази покупка за добавките на remobe е досадна
Burger Shop Kasual vvb
Няма лоша игра
Burger Shop Gelegenheitsspiele ycp
Не е много добре 🤮🤮🤮🤢🤢
Страхотен
Харесвам това, защото ще дадеш енергия на ръката си, благодаря на тази игра.
Път до много реклами, но добра игра
Понякога хубавото понякога спира
Няма проблем . Много скучно обаче. Изтрих го веднага след като го инсталирах. Готварската треска е много по-добра.
Хубаво е
Burger Shop Kasual vvb
О, боже мой! Обичам тази игра! Можете да продължите през нива и да получите малко мощност безплатно на всяко ниво по ваш избор. Не променяйте нищо. Игнорирайте хейтърите. Това си заслужава времето!!!🤩🤩🤩🤩
разбиване на нерви... в добър начин
Глупава игра изобщо не се отваря
Jackpot Fishing-Bắn Cá Độc Đắc Trò chơi điện tử qwm
Това само спира. не получавайте тази игра
Невероятна игра, влюбен съм в нея, много е хубава, малко натиск, но невероятна, напълно препоръчвам да я изтеглите сега. Тя включва, че реклами поставя реклама само когато приключите с рунд, но освен това е много хубава игра 😁😁
Графиката изобщо не е добра!!!! Деинсталиран!
Много си добър .Отличен и продължавай така .благодаря
тоооооо.....до......лоши игри 😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡
Много бавни и ограничени движения по мой вкус
Burger Shop Kasual vvb
Алис
тази игра е много глупава и изостанала
Рекламите са супер досадни
Дадох на тази игра само две звезди, защото на два пъти тя изтри всичко, което бях направил и ме накара да започна отначало отначало. Колко разочароващо! Поне го завърших последния път, преди да нулира цялата игра.
Обичам тази игра толкова много и ми харесва, че не са променили играта изобщо през всичките тези години. Между играта няма реклами и те идват само веднъж след играта. Това беше любимата ми игра от детството. Благодаря ви, че изобщо не го променихте.
Хубаво е, но клиентите са твърде много и бургер трон не работи по начина, по който искам да направя нещо по въпроса
Дори не мога да започна играта
Глупава игра всичко, което направи, изяде целия ми пакет, отнема време b4 инсталиране не инсталирайте моля
TAHR
моля без реклами моля